Szellem a ventilátorban
Táborom

Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborának helyszínén járt, lehet, hogy kételkedik ebben…

„Egyszer voltam a PT-ben. Nagyon tetszett a sok program, hogy oda mehettünk, ahová akartunk, és hogy sokan voltunk. A táboroztatók segítőkészek voltak. Egyszer rossz buszra szálltunk fel, és nem a strandra mentünk, hanem az arborétumba. Kevés víz volt nálunk, ezért másoktól kértünk, de megoldottuk, viccesen jött ki az egész.

Szerintem nem lehet ennél jobb a PT. Nem voltam még jobb táborban, mivel itt úgy lehetett érezni, mintha minden rólam, táborozóról szólna. A meleg ételek meg a mandulás Magnum különösen ízlettek. Örültek a szüleim, hogy jól éreztem magam. Megtanultam megnyílni az embereknek, és sokat tanultam a fotózásról – mivel a fotóstábort választottam a tematikák közül –, például a záridő vagy az ISO beállítását. Mindezt jó közösségben, kellemes helyen.

A táborban és a szálláson minden volt, ami kellett. Meg talán olyan is, ami nem. Este 10 órakor elkezdtem dübögő hangokat hallucinálni. Nem olyan volt, mint a lépések. Lekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam a hangot. Másnap megint bekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam semmit. Biztos a szelleme volt az egyik plüssnek, amivel divatbemutatót tartottunk valamelyik este.”

, , ,
Nehéz fapofával nézni a közönséget
Gyertek táborozni, mert nagyon buli!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…
PEOPLE TEAM tábor

Showtime

Táborom
Egy dolgos nap után, jól megérdemelt pihenésemet töltve az internetes oldalak böngészésével próbálom kikapcsolni pörgő…
PEOPLE TEAM tábor

A ChatGPT-t érdekli a táborozás

Táborom
Hétfőn tájékoztatót tartunk a 2023-as PEOPLE TEAM-táborozásról. Megszólítottuk a mesterséges intelligenciát: „Milyen kérdéseket tennél fel…
Ottalvós tábor, napközis tábor

Magaslatok

Táborom
A hétvégi túrázás során a kilátó magaslata felé törve gondolatok sora kavarog bennem. Egy igazán…