Szellem a ventilátorban
Táborom

Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborának helyszínén járt, lehet, hogy kételkedik ebben…

„Egyszer voltam a PT-ben. Nagyon tetszett a sok program, hogy oda mehettünk, ahová akartunk, és hogy sokan voltunk. A táboroztatók segítőkészek voltak. Egyszer rossz buszra szálltunk fel, és nem a strandra mentünk, hanem az arborétumba. Kevés víz volt nálunk, ezért másoktól kértünk, de megoldottuk, viccesen jött ki az egész.

Szerintem nem lehet ennél jobb a PT. Nem voltam még jobb táborban, mivel itt úgy lehetett érezni, mintha minden rólam, táborozóról szólna. A meleg ételek meg a mandulás Magnum különösen ízlettek. Örültek a szüleim, hogy jól éreztem magam. Megtanultam megnyílni az embereknek, és sokat tanultam a fotózásról – mivel a fotóstábort választottam a tematikák közül –, például a záridő vagy az ISO beállítását. Mindezt jó közösségben, kellemes helyen.

A táborban és a szálláson minden volt, ami kellett. Meg talán olyan is, ami nem. Este 10 órakor elkezdtem dübögő hangokat hallucinálni. Nem olyan volt, mint a lépések. Lekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam a hangot. Másnap megint bekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam semmit. Biztos a szelleme volt az egyik plüssnek, amivel divatbemutatót tartottunk valamelyik este.”

, , ,
Nehéz fapofával nézni a közönséget
Gyertek táborozni, mert nagyon buli!

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Pizza és KFC

Táborunk
Szép emlékeket adhat egy jó nyári tábor. Többek között erről, valamint ételekről, csapatversenyekről és tervekről…

KAPCSOLÓDÓ

Ottalvós tábor, napközis tábor

Két turnus között

Táborom
Útmutató a szombat túléléséhez, az én szemszögemből. Akik itt maradnak, azoknak először azon a fájdalmas…
PEOPLE TEAM tábor

Kergemarha-kór

Táborom
A reggeli kapkodás a szokásos ütemben történik, még fel sem ébredtem egészen, amikor a ruháimat…
PEOPLE TEAM tábor

Hozz magaddal hosszabbítót!

Táborom
Mielőtt táborozásra adod a fejed, érdemes tájékozódnod a kiszemelt helyen jártaktól, mire számíthatsz, illetve hogy…