Szellem a ventilátorban
Táborom

Nem kell megijedni, nincsenek kísértetek a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén. Bár Bazsi, aki a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborának helyszínén járt, lehet, hogy kételkedik ebben…

„Egyszer voltam a PT-ben. Nagyon tetszett a sok program, hogy oda mehettünk, ahová akartunk, és hogy sokan voltunk. A táboroztatók segítőkészek voltak. Egyszer rossz buszra szálltunk fel, és nem a strandra mentünk, hanem az arborétumba. Kevés víz volt nálunk, ezért másoktól kértünk, de megoldottuk, viccesen jött ki az egész.

Szerintem nem lehet ennél jobb a PT. Nem voltam még jobb táborban, mivel itt úgy lehetett érezni, mintha minden rólam, táborozóról szólna. A meleg ételek meg a mandulás Magnum különösen ízlettek. Örültek a szüleim, hogy jól éreztem magam. Megtanultam megnyílni az embereknek, és sokat tanultam a fotózásról – mivel a fotóstábort választottam a tematikák közül –, például a záridő vagy az ISO beállítását. Mindezt jó közösségben, kellemes helyen.

A táborban és a szálláson minden volt, ami kellett. Meg talán olyan is, ami nem. Este 10 órakor elkezdtem dübögő hangokat hallucinálni. Nem olyan volt, mint a lépések. Lekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam a hangot. Másnap megint bekapcsoltam a ventilátort, és nem hallottam semmit. Biztos a szelleme volt az egyik plüssnek, amivel divatbemutatót tartottunk valamelyik este.”

, , ,
Nehéz fapofával nézni a közönséget
Gyertek táborozni, mert nagyon buli!

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Miért imádok táborozni?

Táborom
Mert kiszakadok a hétköznapokból, a mindennapi életből. Furcsa, kicsit félelmetes, de mindenképpen izgalmas, hogy nem…
PEOPLE TEAM tábor

Interjú Csipkerózsikával

Táborom
Biztos te is kíváncsi lennél egy Disney-hercegnő mindennapjaira a „happy end” után. Ma Csipkerózsikával, a 100 évig…
PEOPLE TEAM tábor

Tábor, pályázat, filmek

Táborom
A MESZK Bács-Kiskun Vármegyei Területi Szervezet videópályázatot hirdet általános iskolák 6–7. osztályos tanulói részére, 20–40…