Kellemes csalódás megbolondult tusolóval
Táborunk
PEOPLE TEAM tábor

Kata felelevenített nekünk egy vicces tábori történetet – nincs olyan probléma egyébként, amit ne lehetne megoldani, csak szólni kell a táboroztatóknak. Gyerekszemmel a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti táboráról.

„Egyszer jártam a PT-ben. A három legmeglepőbb dolog: a nagy szobák, a rengeteg ember, illetve a felkészültség, hogy minden szekcióhoz megvannak a megfelelő felszerelések.

Mivel két barátnőmmel mentem, volt társaságom, de még ott is megismerkedtem új emberekkel, és az egész szekciónak egy kicsi, de nagyon jó társasága volt. Remekül szórakoztunk. A két barátnőmmel, akikkel mentem, sikerült egy hármas szobába kerülnünk, aminek nagyon örültünk, egyrészt, mert nem kellett külön szobába mennünk, másrészt a szoba baromi jó és nagy volt, úgyhogy szerencsések voltunk. A probléma ott kezdődött, hogy első nap este, mikor a barátnőm, Eszter elment fürdeni, kb. 5 perc után egy sikoltást hallottunk a másik barátnőmmel, Grétivel, aztán kinyílt a fürdő ajtaja, és Eszter kisétált törülközőben, még vizes és samponos hajjal, és közölte, hogy nem jön a hideg víz. Egyszerre kezdtünk nevetni, és alig bírtuk abbahagyni. Azután rájöttünk, hogy minél gyorsabban, kb. 3 perc alatt kell befejezni a fürdést, amíg felmelegszik a víz.

A PT ezerszer jobb, mint amit elképzeltem, és ahol eddig jártam. Nagyon kellemes csalódás volt, a szoba nagy volt, tiszta, kényelmes ágyakkal, sok tárolórésszel. A fürdőszoba is tiszta volt, egyedül a tusolóval volt ugye egy kisebb gondunk, de azon kívül minden tökéletes volt. Szerintem az egész tábor jól van berendezve, tetszett, hogy a fiú- és lányház egymással szemben van, így kialakítva közte egy folyosót, azután pedig a hangár, ami előtt tetszettek a pingpongasztalok, és az is, hogy a hangár oldalról nyitott. A tenisz- és focipálya is tök jó volt, az előbbin sokat játszottunk.

A kedvenc szekcióm egyértelműen a filmestábor, ahol tavaly, az első PT-m alkalmával voltam. A barátnőm javaslatára mentem oda vele együtt, és nem bántam meg, nagyon jól éreztem magamat. A társaság, a felügyelők a lehető legjobbak voltak, és a filmkészítés folyamatát is élveztem. Médiásként programokra nem igazán mentünk, viszont bőven volt más elfoglaltságunk helyettük, egy percet sem unatkoztunk. A legkedvesebb élményem a filmbemutató, mikor a szekciónkkal együtt néztük meg az egyhetes munkánk eredményét. A leghasznosabb tapasztalatom: ne menjek soha pulcsi nélkül a 410-esbe, mert nem lehet leállítani a klímát.

A kedvenc ételem a kukoricás rizs volt rántott hússal, mivel itthon is ez a favoritom. Nagyon ízlett még természetesen a pizza és a bolognai is, bár a tésztának picit lisztíze volt. A reggelire választható péksütik is finomak voltak.

Egyszerűen nincs olyan dolog, ami nem tetszett, az egész egy nagy és jó buli volt. Én a PT-ben töltött hét alatt inkább a szórakozást részesítettem előnyben, de tanultam egy kicsit a vágásról, a kamerakezelésről és a forgatókönyvírásról, valamint arról is, hogy hogyan kell igazi csapatként működni.

Mivel a PT előtt már sok ottalvós táborban megfordultam, messzebb is, ezért nem igazán féltettek a szüleim, tudták, hogy vigyázok magamra, és ott vannak a barátnőim és persze a sok felügyelő. Utólag nagyon örültek, hogy ilyen jól éreztem magam, és hogy a szállás és minden is jó volt, én pedig egy kicsit nyitottabb lettem az új emberek és dolgok iránt.”

Szeretném, ha egész évben lenne PT
Felnőttként nem tudok úgy kikapcsolódni, mint a PT-táborban

LEGFRISSEBB

PEOPLE TEAM tábor

Csörög az ájfónom

Táborom
Bizonyára ti is belefutottatok már a telefonháborúba, amelyben egy félig megevett alma, egy kis űrlény…

KAPCSOLÓDÓ

PEOPLE TEAM tábor

Merj nyitni mások felé!

Táborunk
Amennyiben táborozni készülsz, nem árt, ha elolvasol előtte néhány hasznos tanácsot. Ebben egy egykori táborozó,…
PEOPLE TEAM tábor

40 cm plusz egy év alatt

Táborunk
Jártál már úgy, hogy alig ismerted meg azt, akivel előző évben összebarátkoztál egy táborban, annyira…