Alulról felfelé olvasd! A Traccs a 100+ tagú Messenger-csoportunk hozzászólásait közli kis módosításokkal – nem a valódi felhasználói nevekkel. A chatekből bepillantást nyersz a táborszervezésbe, a tábori életbe és titkokba is. Vidám szórakozást!

A táborvezetés bejelentkezik

Traccs
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

4:34:20, délután –
Pahla Wan
Sziasztok! Hosszabb szünet után bejelentkezünk. Várjunk még egy kicsit a tavaszra, mindjárt itt van, és – amint jobb idő lesz – találkozzunk végre!

A következő PT-nyárra vonatkozó ötleteket szívesen vesszük MÁR MOST.

(1) Több programnál „kezeljük” a kicsiket és a nagyokat külön. Nem megkülönböztetve őket, hanem párhuzamos alternatívát kínálva azért, hogy mindenki jobban érezze magát a saját szellemi vagy fizikai közegében, mondjuk, egy verseny vagy megoldandó feladat alkalmával.

(2) Az orvosi rezidencia a fellelhetőség és a „mindig szem előtt” effekt okán a Sárga ház recepciószintjének végében legyen (nyitott folyosóvégi ajtóval).

(3) Legyen egy harmadik mosogatógép!

Hosszabb a lista,jóval hosszabb. Ezek csak példák. Két hete szóba is hoztunk közülük többet, csak nem mindegyikhez találtuk meg a legtutibb megoldást. Izzítsuk be megint az ötletelést, kérdezzetek is bátran, ha van mit, és érkezhetnek folyamatosan azok a felvetések is, amelyek még senkinek eszébe sem jutottak!

❤ Himbe Rick
❤ Wiener
❤ Fugi M. Kahraman
❤ Furrier Gbemu
❤ Valle Valéria
❤ Helt Gergő
❤ Heckler
❤ Don Parafuso
❤ Kondér Csanád
❤ Bockmock
❤ Lara Taal
❤ Zemberlog
❤ Schwaarz
❤ TeleRAM
❤ Papp Izabella
❤ Gollner Johanna
❤ Rab Elemér
❤ Epli Mónika
❤ Berminyak

👍 Sepatu Mack
👍 Walterság
👍 Улаан Зун
👍 Béla szoknyában
👍 Kék Holló Vencel

Csapatépítős dilemma
3 órán át galambürüléket mostam fel

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ