Alulról felfelé olvasd! A Traccs a 100+ tagú Messenger-csoportunk hozzászólásait közli kis módosításokkal – nem a valódi felhasználói nevekkel. A chatekből bepillantást nyersz a táborszervezésbe, a tábori életbe és titkokba is. Vidám szórakozást!

Csapatépítős dilemma

Traccs
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

3:42:16, délután –
Pahla Wan
Igen. Azt rakjuk össze éppen (vagyis a másik beszélgetésben erről diskuráltunk csütörtökön), hogyan oldjuk meg párhuzamosan a kisebbeknek és a nagyobbaknak külön-külön szervezett programokat a nagy esti partik alatt.

Nyolctól elkezdődik a banzáj, a csapatok jönnek-mennek, gyűjtik a pontokat, közben tombol a megszokott csodálatos káosz, ám a „bolygóesemények”, amelyeken kedve szerint bárki részt vehet, mindeközben zajlanak ezerrel a tábor több pontján. Nem is annyira a „mi”, hanem a „rendszer felállítása és pörgetése” a feladat. Azt kell jól kitalálnunk ahhoz, hogy semmilyen értelemben ne legyen fennakadás. De ezt akkor…

…bowling meg squash után! Foglaljatok, jöjjön az időpont, megy a körüzenet minden csapattagnak, és ott találkozunk! Utána pizza csőben sütve, meg ami azon kifér! Süti, kacsa, király!

💗 Butter in the Box
💗 Dr. Ngutu
💗 Tipu
💗 Zulu
💗 Marci a szomszédból
💗 Serigala Fanni
💗 Branco Barius
💗 Giddy Gedeon
💗 Embe Bendegúz
💗 Yptongus
💗 Kelemen Krisz
💗 Bögrefül
💗 Bodor Modor
💗 Birdy
💗 Don Don Bon Bon
💗 Moerrero Edu
💗 Grande Beni
💗 Saus Bandi

💜 Csók a Csabi
💜 Vera Riacho
💜 Félix (nem a macska)
💜 Góliát
💜 P. Miki
💜 Pabrik Palkó
💜 Sekamar
💜 Gravis Szende
💜 Rabanete
💜 Molho Battlefield

Béla szoknyában
Gógyulást, jobbulást!

Már minden működik. Bátrak vagyunk, lazák és felelőtlenek: a mozgásért mindent és bármit! Három-négy óra a bowlingteremben, és úgyis leszakad a karunk, a squash pedig egyórányi permanens halál. Gondoltuk, utána beülünk valahova megint, és ötölünk-hatolunk a programokról. Azok most újra napirendre kerültek, igaz? A másik beszélgetésre utalok csütörtökről.

Pahla Wan
Hard stuff.

Fugi M. Kahraman
Én sem vagyok képben. Nálunk már nem kötelező, de bizonyos szitukhoz ajánlott. Egyáltalán: nyitva vannak a helyek? A sporthoz nem olyan régen még versenyengedély kellett, nem jelenhetett meg bárki az edzőteremben sem, csak a versenyzők. Nekik muszáj minden körülmények között nyomni percenként negyvenet, különben megpuhulnak.

Bár messzebb vagyok tőletek, így én biztosan nem tudok menni, de amúgy beteg is vagyok múlt péntek óta; mától a lányom is, folyik az orra, így aztán ő sem megy suliba.

Én már nagyon hamar kiakadok, ha egyetlen napot is le kell húznom séta nélkül. A pandémia szétzilálta a mindennapos kirándulásaimat a közeli kiserdőben. Morcos vagyok, ha nem tudok mozogni. Morcos a kutya is. Morcosak a gyerekek is. Nem jó senkinek.

Pahla Wan
Én kissé tanácstalan vagyok. Bowling? Nem kell még mindig maszkot hordani? Sportolás közben nehézkes. Megfulladunk.

👍 He Eats Twice

7:26:24, délelőtt
Béla szoknyában
Csapatépítő squashra vagy bowlingra lenne igény holnapután? Fallabda van a táborban is, gurítani meg mindenki tud, vagy legalábbis azt gondolja, így kitaláltuk, hogy szombaton nyomnánk egy majdnem egész napos nagy partit. Sportot sporttal.

❤ Himbe Rick
❤ Vadi Peberrod
❤ Wiener
❤ Salzmulder
❤ Samu
❤ Félix (nem a macska)
❤ Valle Valéria
❤ Szerpen Tim
❤ Papp Izabella
❤ Epli Mónika
❤ Kiki
❤ Sepatu Mack

😮 He Eats Twice

Építészek, új tábori szekció
A táborvezetés bejelentkezik

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ