Alulról felfelé olvasd! A Traccs a 100+ tagú Messenger-csoportunk hozzászólásait közli kis módosításokkal – nem a valódi felhasználói nevekkel. A chatekből bepillantást nyersz a táborszervezésbe, a tábori életbe és titkokba is. Vidám szórakozást!

Építészek, új tábori szekció

Traccs
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

11:34:10, délelőtt –
Vermelho Humle
Megvannak mindenkinek a tudóstáborosok? Minden nyáron vannak közöttük olyanok, akik önállóan kitalálnak maguknak projekteket. Óránként előrukkolnak valami fura ötlettel. Csigaházat (értsd: HÁZAT a csigáknak!) építenek, gyíkokat gyűjtenek, tücsköket nevelnek, bacilusokat tenyésztenek üveglapok mögött, labirintust szerkesztenek a rózsabokrok között, meg ilyenek.

Ha ez a kunyhó, vagy micsoda meglesz az érkezésig, bedobjuk nekik a lehetőséget. Repesnek majd az örömtől. Az a véleményem, hogy mi táboroztatók kevesek vagyunk ehhez. Gyerekfej kell ide, onnan jönnek a legjobb gondolatok.

😂 Don Parafuso
😂 Bockmock
😂 Berminyak

🤷‍♂️ Zemberlog
🤷‍♂️ Nettidóra
🤷‍♂️ Furrier Gbemu

😆 TeleRAM
😆 Walterság
😆 Gollner Johanna
😆 Epli Mónika
😆 Himbe Rick
😆 Félix (nem a macska)
😆 Valle Valéria

🐐 Heckler

Kondér Csanád
Távirányítós kutya. Vagy távirányítós kecske. Vagy távirányítós őr. Azért nem láttátok, mert valaki távkapcsolóval a kezében a legfelső szintről vizslatja és irányítja az eseményeket.

😂 Samu
😂 Heckler
😂 Xerox

Улаан Зун
Biztos van kutya, csak nem folyamatosan. Talán kecske is. Az olyan állat, amelyiket nem érdekli, hogy a focipálya meg a teniszpályák műfüvesek. A kecskék mindent megesznek. Őrt láttál? Bár a terület a parkkal meg a sportpályákkal együtt hatalmas; őr legyen a talpán, aki az egészet bejárja úgy, hogy mindenre képes odafigyelni.

🐐 Himbe Rick
🐐 Samu
🐐 Heckler
🐐 Kondér Csanád
🐐 Plum
🐐 Epli Mónika

Pahla Wan
Azóta sem tudom kitalálni, ez tényleg kutyaház-e. Ha nektek sem megy, összedobunk egy új szekciót reménybeli építészeknek. Furcsa épületeket kell megvalósítaniuk, az lesz a feladatuk. Először megtervezik őket, kitalálják, megépíthetők-e, a következő turnus pedig összerakja a legjobb ötleteket. Kutyaház, nem kutyaház, ez lehetne a kezdet. Aztán jöhetnek a kecskék.

😮 Himbe Rick

He Eats Twice
Nice! Kecskék nincsenek?

8:39:17, délelőtt
Pahla Wan
Ma körbejártuk a táborhelyszínt. Elég elhagyatott. Mondanám, hogy lehangoló (kicsit az is), de közben mégsem, mert az ember fejében állandóan az előző nyár pörög, meg az a gondolat, hogy már csak néhány hét, és megint ott leszünk rengetegen. És hát egy ideje nem is csak a tábor, ugye, hanem a tábor előtti tréning is. Lehet azt mondani, hogy a táboroztatók a tréninggel kapnak plusz három szuper napot a nyári táborhoz.

Találtunk egy kunyhót. Elég gagyi. Ez új. Kutyaház lehet. Vajon mit őriztetnek a kutyával?

Csapatépítős dilemma

LEGFRISSEBB

KAPCSOLÓDÓ